Cashcube Mini

A193 - Cashcube Mini

Online számítógépes kapcsolatra nem alkalmas
Több mint 10 000 PLU tárolására képes
500 gyűjtő beállítható
Nyomtatási sebesség: 12 sor/s
Papír: 57 mm széles thermo szalag, easy-load papírbefűzés
Kapcsolható eszközök: vonalkód olvasó, mérleg, kasszafiók, külső kijelző

Engedélyszám: A193 Forgalmazó: LA Pénztárgép Kft.

Kipróbálom most!Segítséget kérek: +36 70 629 2114 (H-P: 8.00-18.00)
Cashcube Mini pénztárgép naplófájl kiolvasási folyamata:

A funkciókat, csak zárt nap esetén érjük el a főmenüből.
 1. Szerezzünk be egy maximum 16GB méretű pendrive-ot, FAT32-re formázva.
 2. Kapcsoljuk be a pénztárgépet.
 3. A / léptető billentyű segítségével lépkedjünk lefelé a menüben és válasszuk ki a „Napló mentés” vagy a „Logfájlok írása” menüpontot.
 4. Lehetőségünk van a teljes naplóállomány kimentésére vagy egy adott dátum intervallum adatainak lekérdezésére.

Teljes naplóállomány kimentése:
 1. Csatlakoztassuk a pendrive-ot a pénztárgép adatmentésre használt legfelső (Cash Cube Light) vagy a PC feliratú aljzat melletti (Cash Cube Mini), USB portjára. Teljes naplóállomány mentése a főmenü „Napló mentés” menüpontjából indítható.
 2. Válasszuk ki az „Összesen” gombbal a kívánt menüpontot.
 3. Válasszuk az „Igen” lehetőséget a „Mehet?” kérdésnél. Ekkor elindul az adatok mentése a pendrive-ra. A művelet végén visszajelzést kapunk a művelet sikerességéről, illetve sikertelenségéről.
 4. A pendrive eltávolítható.

Adott dátum intervallum adatainak lekérdezése:
 1. Válasszuk ki a „Log fájlok írása” menüpontot.
 2. Adjunk meg egy kezdő dátumot és időpontot éééé.hh.nn.óó.pp formátumban, amelytől kezdődően szeretnénk a naplóállományokat elmenteni.
 3. Nyugtázzuk az „Összesen” gombbal.
 4. Adjuk meg az utolsó naplóállomány dátumát amelyet még ki szeretnénk menteni.
 5. Nyugtázzuk az „Összesen” gombbal. Ilyenkor a két dátum között keletkezett naplóállományok kerülnek csak a pendrive-ra. A művelet végén visszajelzést kapunk a művelet sikerességéről, illetve a sikertelenségéről.
 6. A pendrive eltávolítható.
Keresési lehetőségek:

A keresés azokban a naplófájlokban fog megtörténni, melyek mellett a "keres" oszlopban található jelölőnégyzet jelölve van. Feltöltés után az összes naplófájl jelölése aktív, a jelölést az adott jelölőnégyzetre kattintva egyesével, míg az utolsó naplófájl alatt található jelölőnégyzetek megnyomásával az összes fájlra vonatkozóan tudjuk változtatni (jelölni, vagy törölni a jelölést).

Egyszerű keresés:

A feltöltött naplófájlok mellett található ikonokat használva az adott naplófájl tartalmát tudjuk megjeleníteni. Ha a "nyugták" gombra kattintunk, a rendszer megjeleníti az összes nyugtát, ami az adott naplófájlban található. Ha a "zárások" gombot választjuk, a napi forgalmi jelentéseket láthatjuk, mely az adott naplófájlban található. Ha a "minden" gombot választjuk, a naplófájl összes adata megjelenítésre kerül, ide értve a az összes jelentést és zárást, valamint a PÉNZ BE, PÉNZ KI műveleteket is. A "töröl" gombbal eltávolíthatjuk az adott naplófájlt a feltöltött fájlok közül.

Összetett keresés:

Amennyiben a feltöltött naplófájlok melletti "keres" oszlopban található jelölőnégyzet jelölve van, a fájlok feletti keresőben összetett keresést végezhetünk:

Keresés helye: megadható, hogy a rendszer a nyugták, vagy a napi forgalmi jelentések (zárások) között keressen.

Összeg (nagyobb mint): megadható, hogy téves beütés keresésekor mekkora összeg feletti értéket keressen a rendszer

Hely: megadható, hogy az előzőekben megadott összeget mely adatokban keresse

Dátumtól-dátumig: ha itt megadunk dátum értéket, a rendszer csak a megadott időszakban fogja vizsgálni az adatokat.

Árucikk: ha pénztárgépünk számítógéphez kapcsolt, vagy kézzel megadtunk termékneveket, akkor ezekre is van lehetőség szűrést beállítani, ha ebbe a mezőbe megadjuk, hogy mely terméket keresse a rendszer a nyugtákon.

A fenti keresési feltételek többszörös szűkítést tesznek lehetővé, azaz ha több feltételt állítunk be, mindegyik érvényes lesz a keres gomb megnyomásakor lezajló keresésben!

A megjelenő bizonylatok mindegyike nyomtatható a bizonylat képek jobb felső sarkában található nyomtató ikon megnyomásával!

Ha végeztünk a kereséssel, elegendő egyszerűen kilépni, a rendszer kilépéskor azonnal törli a feltöltött fájlokat és azok adatait is, semmit nem őriz meg. Ebből következően, ha ismét keresést kell végeznünk, a korábban feltöltött fájlok már nem lesznek elérhetőek, azokat ismét fel kell tölteni.

A pénztárgép használatra kész a naplófájlok kiolvasása alatt, majd azt követően is, bármely gomb megnyomása nélkül.