Datecs DP-25EU C10

A012 - LCR Eco Mini

Online számítógépes kapcsolatra nem alkalmas
Több mint 10 000 PLU tárolására képes
500 gyűjtő beállítható
Nyomtatási sebesség: 12 sor/s
Papír: 57 mm széles thermo szalag, easy-load papírbefűzés
Kapcsolható eszközök: vonalkód olvasó, mérleg, kasszafiók, külső kijelző

Engedélyszám: A136 Forgalmazó: PFK Kft.

Kipróbálom most!Segítséget kérek: +36 70 629 2114 (H-P: 8.00-18.00)
Datecs DP-25EU C10 pénztárgép naplófájl kiolvasás folyamata:
  1. Szerezzünk be egy Mini-USB – USB A átalakítót (megnézem).
  2. Csatlakoztassuk az átalakítót a pénztárgép oldalán található Mini USB csatlakozó aljzatba.
  3. Csatlakoztassunk az átalakítóba egy pendrive-ot.
  4. Kapcsoljuk be a pénztárgépet a bekapcsoló gombbal és válasszuk a nyilak segítségével az 5. menüpontot (AEE jelentések). Abban az esetben, ha pénztárgép jelszót kér, írjuk be a beállított jelszót (gyári jelszó: 30), majd nyomjuk meg a „Totál” gombot.
  5. Válasszuk a nyilak segítségével a 3. menüpontot (Napló másolás), majd adjuk meg azt az intervallumot, amelyben készült fájlokat a pendrive-ra szeretnénk másolni. A dátumokat végig kell írni, a –tól és –ig dátumokat „Totál” gombbal tudjuk elfogadni.
  6. Az –ig dátum megadása után a pénztárgép kérdezi, hogy „Az el nem küldött állományokat is másolja?” Itt válasszuk az igen lehetőséget, a „Totál” gomb megnyomásával.

    Ezzel a pénztárgép felmásolja a naplófájlokat a pendrive-unkra, melyet ezután csatlakoztathatunk számítógépünkhöz, vagy, ha OTG kábelünk rendelkezésre áll, akkor okos telefonunkhoz is.
  7. Kattintsunk a kontrollszalag.hu oldalon az "kipróbálom most gombra", majd adjuk meg pénztárgépünk AP számát és töltsük fel a naplófájlokat az „XML fájlok kiválasztása” mező használatával. (Ha Ön már regisztrált felhasználónk, lépjen be és ezután töltse fel naplófájljait.) A megnyíló ablakban keressük ki azokat a fájlokat, melyeket vizsgálni kívánunk. Egyszerre több fájlt is kijelölhetünk feltöltésre. Miután kijelöltük a fájlokat, nyomjuk meg a kék "feltölt" gombot és várjuk meg, amíg a fájlok feltöltődnek. A feltöltést egy kis animáció jelzi, amíg ez látszik a képernyőn, a feltöltés folyamatban van.
  8. A feltöltés befejezését követően a feltöltött fájlok megjelennek az ablak bal oldalán, a fájlok felett pedig láthatóvá válik a kereső. Ekkor elkezdhetjük a bizonylataink közötti keresést.
Kipróbálom most!Segítséget kérek: +36 70 629 2114 (H-P: 8.00-18.00)
Keresési lehetőségek:

A keresés azokban a naplófájlokban fog megtörténni, melyek mellett a "keres" oszlopban található jelölőnégyzet jelölve van. Feltöltés után az összes naplófájl jelölése aktív, a jelölést az adott jelölőnégyzetre kattintva egyesével, míg az utolsó naplófájl alatt található jelölőnégyzetek megnyomásával az összes fájlra vonatkozóan tudjuk változtatni (jelölni, vagy törölni a jelölést).

Egyszerű keresés:

A feltöltött naplófájlok mellett található ikonokat használva az adott naplófájl tartalmát tudjuk megjeleníteni. Ha a "nyugták" gombra kattintunk, a rendszer megjeleníti az összes nyugtát, ami az adott naplófájlban található. Ha a "zárások" gombot választjuk, a napi forgalmi jelentéseket láthatjuk, mely az adott naplófájlban található. Ha a "minden" gombot választjuk, a naplófájl összes adata megjelenítésre kerül, ide értve a az összes jelentést és zárást, valamint a PÉNZ BE, PÉNZ KI műveleteket is. A "töröl" gombbal eltávolíthatjuk az adott naplófájlt a feltöltött fájlok közül.

Összetett keresés:

Amennyiben a feltöltött naplófájlok melletti "keres" oszlopban található jelölőnégyzet jelölve van, a fájlok feletti keresőben összetett keresést végezhetünk:

Keresés helye: megadható, hogy a rendszer a nyugták, vagy a napi forgalmi jelentések (zárások) között keressen.

Összeg (nagyobb mint): megadható, hogy téves beütés keresésekor mekkora összeg feletti értéket keressen a rendszer

Hely: megadható, hogy az előzőekben megadott összeget mely adatokban keresse

Dátumtól-dátumig: ha itt megadunk dátum értéket, a rendszer csak a megadott időszakban fogja vizsgálni az adatokat.

Árucikk: ha pénztárgépünk számítógéphez kapcsolt, vagy kézzel megadtunk termékneveket, akkor ezekre is van lehetőség szűrést beállítani, ha ebbe a mezőbe megadjuk, hogy mely terméket keresse a rendszer a nyugtákon.

A fenti keresési feltételek többszörös szűkítést tesznek lehetővé, azaz ha több feltételt állítunk be, mindegyik érvényes lesz a keres gomb megnyomásakor lezajló keresésben!

A megjelenő bizonylatok mindegyike nyomtatható a bizonylat képek jobb felső sarkában található nyomtató ikon megnyomásával!

Ha végeztünk a kereséssel, elegendő egyszerűen kilépni, a rendszer kilépéskor azonnal törli a feltöltött fájlokat és azok adatait is, semmit nem őriz meg. Ebből következően, ha ismét keresést kell végeznünk, a korábban feltöltött fájlok már nem lesznek elérhetőek, azokat ismét fel kell tölteni.

A pénztárgép használatra kész a naplófájlok kiolvasása alatt, majd azt követően is, bármely gomb megnyomása nélkül.