Euro-150TE Flexy

Euro-150TE Flexy

Online számítógépes kapcsolatra alkalmas
Nyomtatási sebesség: 12 sor/s
Papír: 37,5 mm széles thermo szalag, easy-load papírbefűzés
Göngyöleg kezelés (256 féle göngyöleg)
Kapcsolható eszközök: vonalkód olvasó, mérleg, kasszafiók, külső kijelző, számítógép és raktári rendszerek
Strapabíró, megbízható kivitel

Engedélyszám: A014 Forgalmazó: ECR-Trade Kft.

Kipróbálom most!Segítséget kérek: +36 70 629 2114 (H-P: 8.00-18.00)
Euro-150TE Flexy pénztárgép naplófájl kiolvasás folyamata

Nem szükséges dekódolni a naplófájlokat, azt rendszerünk automatikusan elvégzi!

  1. Szerezzünk be egy USB-A - USB-B kábelt (megnézem). A szükséges kábel nálunk beszerezhető, kérjük tájékozódjon az "Áraink menüpont" alatt
  2. Csatlakoztassuk az USB-B oldalt a pénztárgép hátulján található AEE feliratú csatlakozóba.
  3. Csatlakoztassuk az USB A csatlakozót a számítógép USB portjába.
  4. Kapcsoljuk be a pénztárgépet. A számítógépen megjelenik a naplófájlok tárolására szolgáló memóriakártya külső meghajtóként (mint pl. egy pendrive).
  5. Lépjünk be a meghajtóba dupla kattintással, majd keressük ki a szükséges naplófájlokat. A belépést követően egy "0___" nevű mappát találunk, azon belül pedig almappákkal találkozunk, amelyekben megtaláljuk a naplófájlokat.
  6. Kattintsunk a kontrollszalag.hu oldalon az "kipróbálom most gombra", majd adjuk meg pénztárgépünk AP számát és töltsük fel a naplófájlokat az „XML fájlok kiválasztása” mező használatával. (Ha Ön már regisztrált felhasználónk, lépjen be és ezután töltse fel naplófájljait.) A megnyíló ablakban keressük ki azokat a fájlokat, melyeket vizsgálni kívánunk. Egyszerre több fájlt is kijelölhetünk feltöltésre. Miután kijelöltük a fájlokat, nyomjuk meg a kék "feltölt" gombot és várjuk meg, amíg a fájlok feltöltődnek. A feltöltést egy kis animáció jelzi, amíg ez látszik a képernyőn, a feltöltés folyamatban van.
  7. A feltöltés befejezését követően a feltöltött fájlok megjelennek az ablak bal oldalán, a fájlok felett pedig láthatóvá válik a kereső. Ekkor elkezdhetjük a bizonylataink közötti keresést.
Kipróbálom most!Segítséget kérek: +36 70 629 2114 (H-P: 8.00-18.00)
Keresési lehetőségek:

A keresés azokban a naplófájlokban fog megtörténni, melyek mellett a "keres" oszlopban található jelölőnégyzet jelölve van. Feltöltés után az összes naplófájl jelölése aktív, a jelölést az adott jelölőnégyzetre kattintva egyesével, míg az utolsó naplófájl alatt található jelölőnégyzetek megnyomásával az összes fájlra vonatkozóan tudjuk változtatni (jelölni, vagy törölni a jelölést).

Egyszerű keresés:

A feltöltött naplófájlok mellett található ikonokat használva az adott naplófájl tartalmát tudjuk megjeleníteni. Ha a "nyugták" gombra kattintunk, a rendszer megjeleníti az összes nyugtát, ami az adott naplófájlban található. Ha a "zárások" gombot választjuk, a napi forgalmi jelentéseket láthatjuk, mely az adott naplófájlban található. Ha a "minden" gombot választjuk, a naplófájl összes adata megjelenítésre kerül, ide értve a az összes jelentést és zárást, valamint a PÉNZ BE, PÉNZ KI műveleteket is. A "töröl" gombbal eltávolíthatjuk az adott naplófájlt a feltöltött fájlok közül.

Összetett keresés:

Amennyiben a feltöltött naplófájlok melletti "keres" oszlopban található jelölőnégyzet jelölve van, a fájlok feletti keresőben összetett keresést végezhetünk:

Keresés helye: megadható, hogy a rendszer a nyugták, vagy a napi forgalmi jelentések (zárások) között keressen.

Összeg (nagyobb mint): megadható, hogy téves beütés keresésekor mekkora összeg feletti értéket keressen a rendszer

Hely: megadható, hogy az előzőekben megadott összeget mely adatokban keresse

Dátumtól-dátumig: ha itt megadunk dátum értéket, a rendszer csak a megadott időszakban fogja vizsgálni az adatokat.

Árucikk: ha pénztárgépünk számítógéphez kapcsolt, vagy kézzel megadtunk termékneveket, akkor ezekre is van lehetőség szűrést beállítani, ha ebbe a mezőbe megadjuk, hogy mely terméket keresse a rendszer a nyugtákon.

A fenti keresési feltételek többszörös szűkítést tesznek lehetővé, azaz ha több feltételt állítunk be, mindegyik érvényes lesz a keres gomb megnyomásakor lezajló keresésben!

A megjelenő bizonylatok mindegyike nyomtatható a bizonylat képek jobb felső sarkában található nyomtató ikon megnyomásával!

Ha végeztünk a kereséssel, elegendő egyszerűen kilépni, a rendszer kilépéskor azonnal törli a feltöltött fájlokat és azok adatait is, semmit nem őriz meg. Ebből következően, ha ismét keresést kell végeznünk, a korábban feltöltött fájlok már nem lesznek elérhetőek, azokat ismét fel kell tölteni.

A pénztárgép használatra kész a naplófájlok kiolvasása alatt, majd azt követően is, bármely gomb megnyomása nélkül.